50plusmatch


50plusmatch

Som navnet antyder, er dette et godt nettsted for single over 50 år.

Dette datingsiden har minst 50 år og er det perfekte stedet for å møte nye venner, noen å chatte med, eller kanskje møte kjærligheten i livet ditt. I dag er det mange eldre singler på nettet, og hvis du er i denne aldersgruppen, er du definitivt ikke alene. Datingsiden har en chat-funksjon som fungerer bra for å kontakte andre og starte chatten direkte slik at du ikke trenger å sitte og vente i flere timer eller dager for å få svar!

På 50PlusMatch kan du opprette en profil helt gratis for å se om den er noe for deg.

Funksjoner

Når du har registrert deg, blir du ført til hjemmesiden til datingsiden. Til venstre ser du en omfattende meny med mange funksjoner. Som gratis medlem kan du bruke følgende funksjoner:

 • Se hvem som er online
 • Se de siste oppdateringene, for eksempel nye bilder, nye medlemmer og beskrivelser
 • Les fin informasjon og meldinger via things2share
 • Angi i «gå med deg på date» hva du vil gjøre på første date
 • Tead blogger fra andre medlemmer
 • Se videovegg med alle slags YouTube-videoer
 • Bruk avansert søkefunksjon
 • Bruk 50plusmatch-appen gratis
 • Endre profilen din når som helst
 • Endre innstillingene når som helst

Things2share

Med denne flotte funksjonen kan du enkelt lese meldinger fra andre medlemmer. Kanskje du ser en fin dateide kommer, du kan helt finne deg i beskrivelsen til noen, eller noen ønsker deg bare en fin dag. Alle fine meldinger som deles via Things2share med andre medlemmer. Alle kan svare på hverandre raskt og enkelt, slik at kontakten kan opprettes på en uformell og morsom måte. Hvis du vil svare på meldingene som kommer inn, er dette dessverre bare mulig med betalt medlemskap. Selvfølgelig kan du slå opp noens brukernavn via søkefunksjonen for å svare ennå.

Beste datingsidene i Norge
 1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
 2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
 3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
 4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
 5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Bli med på en date

På «gå på en date» kan du indikere hvordan din ideelle dato vil se ut. Vil du ha en fin kopp kaffe, vil du heller ta en lang tur eller kanskje du vil på teater. Velg maksimalt tre aktiviteter du vil gjøre på første date. I oversikten ser du hvordan andre medlemmer ser sin perfekte dato, og du kan klikke på profilen. De tre aktivitetene er automatisk synlige på profilen din. En fin og enkel måte å supplere profilen din på samtidig.

Videovegg

På videoveggen kan du se alle slags YouTube-videoer som er valgt av 50plusmatch-medlemmer. En fin ekstra for hvis du vil dele en film med andre medlemmer eller er nysgjerrig på andre videoer. Hvem vet, du kan se en video av favorittbandet eller komikeren din her. Et fint og hyggelig utgangspunkt for å ta en prat med personen som la ut videoen.

Registreringsprosess for 50plus-kamp

Det er enkelt å registrere seg for en 50plus-kamp. Det begynner med å komme opp med et brukernavn og skrive inn en e-postadresse og passord. Etter dette vil datingsiden bli kjent med deg på grunnlag av alle slags spørsmål. Jo mer informasjon du skriver inn, jo mer selektivt kan datingsiden lenke til andre singler.

Noe informasjon er obligatorisk, for eksempel provins, fødselsdato, utdanningsnivå og om du har barn eller ikke. Andre spørsmål om for eksempel yrke, bosted og om du er røyker er ikke pålagt å svare.

Spørsmålene nedenfor gjelder utseendet ditt. Igjen gjelder; Ingenting er forpliktet og alt er tillatt. Her kan du legge inn informasjon om hårfarge, øyenfarge, build og høyde. Alltid praktisk å fylle ut, fordi profilen din blir mer komplett og andre singler kan bli funnet tidligere i søkemotoren. I tillegg til spørsmålene om utseende, ber 50plusmatch deg om å indikere hvilken avis du leser, hva favorittfilmen din er, hva din beste bok er og hvilket nummer du ofte gjentar.

Bedre alternativer til 50plusmatch
 1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
 2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
 3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
 4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
 5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Besøk 50plusmatch

Leave a Comment

Din rangering

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *