Academic Singles


academic singles
Besøk Academic Singles

‘Academic Singles’ er en kontaktside rettet mot personer med utdanning og økonomisk nivå høyere enn gjennomsnittet. Denne siden er allerede svært populær i mange europeiske land, og i Norge er det en av pionerene i denne typen forhold.

Academic Singles

4.05

Medlemmer

4.5/5

Registrering

4.0/5

Matchende

4.3/5

Profilkvalitet

3.3/5

Samlet vurdering

4.3/5

Academic Singles er et nettsted fokusert hovedsakelig på søket etter stabile relasjoner, selv om mange brukere også bruker den til å knytte og utvide sin kontaktkrets. Grensesnittet er praktisk å bruke på en hvilken som helst enhet, rask lasting og viser alle sine funksjoner tydelig.

Når du er registrert på nettet, har du tilgang til alle sine seksjoner. På hovedsiden kan du se de anbefalte kandidatene, som er profilene som samsvarer med indikasjonene du har lagt inn i registeret. Denne siden har gratis funksjoner og et premium-medlemskap som låser opp mange funksjoner.

Med det gratis medlemskapet kan du fullføre profilen din, legge til bilder, vise profiler og sende meldinger (men det tillater deg ikke å lese meldingene som er sendt til deg). Premium-medlemskapet (mot avgift), i tillegg til at du kan lese og skrive meldinger på en ubegrenset måte, lar deg se bildene til de mest nye medlemmene, sende og motta meldinger på en ubegrenset måte, se de besøkende på profilen din og legg til din profil som et kontaktforslag i andres favoritter.

Profiler

👉 Profilbilde er ikke et krav
👉 Viser kompatibilitet med brukeren gjennom svarene dine på personlighetstesten
👉 Det er mange kontodetaljer å fylle ut
👉 Personlighetsprofilen din bestemmes av svarene på personlighetstesten din
👉 De fleste profilene på nettstedet er bare halvparten komplette
👉 Profilene er veldig detaljerte
👉 Profilinformasjonen kan endres senere
👉 Profilbilder er gratis synlige for kvinner

Profiler kan være utrolig detaljerte. Foruten det grunnleggende, er det seksjoner der du kan oppgi maten du liker, ferier du liker, sport du liker, filmer og TV-serier, fritidsaktiviteter og mer. Innenfor dem kan du velge mellom forskjellige alternativer og rangere dem på en 6-stjerners skala. For eksempel, blant maten du liker, kan du ta med japansk mat og gi den fire stjerner.

Personlighetstesten brukes ikke bare til å finne din kamp. Svarene dine blir også analysert for å gi deg din personlighetsprofil. Personlighetsprofilen din er en evaluering av egenskapene dine. Det viser hvor du står på en skala som knytter forskjellige personlighetskarakteristikker som:

 • Rasjonalitet versus emosjonalitet
 • Tradisjon versus innovasjon
 • Avstand versus vedlegg
 • Observasjon versus følelse

Medlemsstruktur

👉 Mange fagpersoner og akademikere er registrert
👉 Flertallet av brukere er i alderen 35 – 54 år
👉 Det er 40% suksessrate i Academic Singles
👉 God balanse mellom mannlige og kvinnelige medlemmer
👉 Noen profiler kan ha arkivbilder som displaybilder

Academic Singles er fylt med akademikere og intellektuelle over hele Norge. Siden måldemografien er de som har høyere utdannelsesbakgrunn og inntekt, er de fleste av medlemmene forståelig nok eldre.

Ifølge statistikk er flertallet av medlemmene (både menn og kvinner) mellom 35 og 54. Kjønnsfordelingen er rapportert 51% for menn og 49% for kvinner, noe som gir en virkelig god balanse.

Kontoinformasjonen som tilbys av Academic Singles er en av de mest detaljerte vi har sett på et matchmaking-nettsted. Dessverre synes medlemmene muligens dette er belastende, ettersom bare mindre enn 10% av dem har fylt ut disse detaljene. Mange medlemmer har også et arkivbilde som plassholder for profilbildene sine, siden de aldri lastet opp sitt eget bilde.

Synger opp

👉 Alle trinn i personlighetstesten kreves; du trenger å svare på alt
👉 Det er ingen riktige eller gale svar på testen
👉 Ingen av spørsmålene om personlighetstesten gjelder intellekt; bortsett fra yrke og utdanning
👉 Spørsmål er for det meste karakteristiske på en skala fra “ikke i det hele tatt” til “veldig bra”
👉 Du kan velge et forhåndsskrevet spørsmål som Academic Singles vil sende til kampene dine

Beste datingsidene i Norge
 1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
 2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
 3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
 4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
 5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Personlighetstesten er ganske omfattende og dekker mange baser. Spørsmål inkluderer typen egenskaper du har og attributtene du vil ha i en kamp. Som et datingside som serverer akademikere og intellektuelle ser det ut til at ingen av spørsmålene om personlighetstesten gjenspeiler dette. De eneste feltene relatert til akademiet ser ut til å være bare yrker og utdanning.

Når du har lastet opp visningsbildet ditt (maksimalt 5 bilder), kan du merke av i en rute for å la andre brukere se bildet ditt. Hvis du ikke gjør det, vil bildet ditt være uskarpt i kampene dine og vises bare til de du gir tilgang til. Kontodetaljene dine er ikke påkrevd når du registrerer deg. du kan redigere dem senere når kontoen din er opprettet.

For å krydre spillet ditt, gir Academic Singles deg en sjanse til å velge en forhåndsskrevet melding som vil bli sendt til utvalgte medlemmer (som vi antar er kampene dine). Det er 12 spørsmål du kan velge mellom. Noen av de mest interessante er:

 • Hei! Hvis vi møttes i baren, hva ville skje?
 • Hei, jeg er nysgjerrig! Hva er svaret ditt på dette: “Jeg får mest glede av …”
 • Hallo! Hvis du kunne velge å bo hvor som helst i verden, hvor ville du dra og hvorfor?
 • Hei! Hva får deg til å le? Overrask meg!
 • Hei, vil du fortelle meg en hemmelighet som du aldri har fortalt noen før?

Når du har valgt spørsmålet ditt, vises denne meldingen i innboksen til personene som er valgt av Academic Singles. De kan velge å svare på dette spørsmålet eller ikke.

Ta kontakt

👉 Bare premiummedlemmer kan lese og sende ubegrensede meldinger
👉 Gratis medlemmer kan sende en melding til hver kamp
👉 Når du justerer søkekriteriene dine, vil kampene dine bli levert 24 timer senere
👉 Å tildele favoritter og se på de siste besøkende er bare for premium-medlemmer
👉 Søkeinnstillingene dine kan lagres gratis
👉 Det er gratis for kvinner å sende meldinger til andre brukere

Du kan kontakte kampene dine ved å gå til profilene deres og klikke på chatikonet. Som nevnt i registreringsprosessen ovenfor, kan du velge et forhåndsskrevet spørsmål som vil bli sendt masse til kampene dine. Du kan deretter velge blant svarene og begynne å kommunisere med noen du liker. Selv om du allerede snakker med noen regelmessig, kan du fortsatt velge å være anonym. Du får det siste ordet når kampene dine får se bildet ditt.

Etter å ha angitt søkekriteriene dine (som kan endres og lagres når som helst), må du vente i 24 timer før de nye kampene dine blir levert til deg. Bare noen få brukere blir lagt til i den eksisterende listen over kamper siden matchmakingprosessen deres er avhengig av hvor mange som nylig har registrert seg. Mannlige medlemmer med gratis kontoer kan sende en gratis melding til hver kamp. Når du mottar noe, blir hele meldingen uskarpt. Bare premiummedlemmer (og kvinner) kan lese meldingene sine og sende ubegrensede meldinger.

Academic Singles kostnader og priser

Gratis tjenester
Profilopprettelse
Personlighetstest
Bla gjennom andre profiler
Motta kamper
Test gratis nå
Avgiftsbaserte tjenester
Vis bilder
Send ubegrensede meldinger
Les alle meldingene dine
Se hvem som besøkte deg
Legg brukere til favoritter

Totalvurdering

Academic Singles er det eneste nettstedet i Norge som er dedikert til å finne par med høyere utdanning, så hvis du leter etter personer med klasse, er dette den rette datingtjenesten.

Med mer enn 24.000 nye medlemmer hver dag, vil du på denne siden finne mange muligheter for å skape nye relasjoner.

Dens matchende system har vist seg å være veldig effektivt, og det er derfor vi synes det er en sterkt anbefalt side, spesielt for single over 30 år.

Besøk Academic Singles

Leave a Comment

Din rangering

Your email address will not be published. Required fields are marked *