Singles 50


singles 50
Besøk Singles 50

Singles50 er en matchmaking-tjeneste for 40+ år gamle singler som er på sitt beste i Norge. Det er et strømlinjeformet nettsted som bare fokuserer på å finne en mangeårig partner for medlemmer. Denne siden er en av de mest populære i Norge for personer over 40 år

Hvordan er Singles 50 -medlemmer?

👉Medlemmer: 56.000 fra Norge
👉Medlemmers aktivitet: 2000 aktive ukentlig
👉Kjønnsandel: 51% menn / 49% kvinner
👉Bare 40+ singler er tillatt
👉Rapporterte en suksessrate på 41%
👉Kompatibilitetstestresultater mot andre medlemmer er informativ og innsiktsfull
👉De fleste medlemmer er mellom 40-50 år
👉Singler er mer erfarne og vet nøyaktig hva de vil

Medlemmene av Singles50 er erfarne singler som har vært rundt blokken noen ganger og vet nøyaktig hva de vil. Dette er ikke et nettsted der aldersgap feires; nei, det er forskjellige datingsider for det.

Alle Singles50 -medlemmer er 50+ singler (teknisk sett 40+), så de er på samme bølgelengde, de deler de samme livserfaringene og vil vanligvis klare seg lettere.

Enda bedre, forholdet mellom menn og kvinner Singles50 -brukere er nesten perfekt delt i to. Dette gir begge kjønn en like sjanse til å starte en samtale, i motsetning til andre nettsteder der kvinner i utgangspunktet er svermet av menn.

De har rapportert en suksessrate på 41% for å hjelpe singler med å finne sin langsiktige partner. Så det virker som om Singles50 ikke er en senior svindler. Par den rette matchen med de riktige ordene, og voila! Du har en potensiell elsker på Singles50.

Registrering på Singles50

👉Du kan registrere deg via Facebook
👉Detaljert personlighetstest
👉Du må være 40 år eller høyere for å registrere deg
👉Nødvendig for å svare på personlighetstesten på en gang

Hvis du merker av for “Jeg er mann”, markeres det automatisk “Ser etter kvinne”. Selv om det er heteronormativt, er det ikke nødvendigvis eksklusivt for LHBT -personer, ettersom du fortsatt kan kontrollere det samme kjønn manuelt under feltet “Leter du etter”.

Personlighetstesten ligner de du møter på Be2 og Lisa18, men igjen er de alle under samme selskap.

De i den yngre generasjonen kan si at disse 5-siders personlighetstestene med flere valg kan være for lange, at de er for kjedelige til å fylle ut. Vel, målgruppen til Singles50 (40 år og eldre) kan faktisk sette mer pris på det. Siden de ville bruke tjenesten til å finne en langsiktig match, kan en omfattende personlighetstest være det bedre alternativet sammenlignet med en blind date eller en personlig matchmaker.

Ta kontakt med singler50

👉Søkepreferanser basert på vanlige kriterier som alder, kjønn, beliggenhet, inntekt
👉Gratis medlemmer har begrenset tilgang til meldinger
👉Du kan se en uskarp forhåndsvisning av meldingen
👉Hvis du sender noen en melding automatisk, får han tilgang til bildet ditt
👉Du vil motta meldinger om profilene til medlemmer som nylig registrerte seg for Singles50
👉Å sende meldinger til andre brukere er gratis for kvinner

Beste datingsidene i Norge
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

For et datingside som utnytter deres kompliserte, vitenskapelige personlighetstesting, er alternativene i søkefeltet faktisk ganske enkle. Kriteriene er de grunnleggende: etnisitet, religion, form, drikkevaner, etc.

Som forventet starter alderspreferansen ved 40 år (og slutter ved 90). Gratis medlemmer kan motta, men ikke lese meldinger. Når du åpner innboksen, finner du en uklar forhåndsvisning av den generelle meldingen med en invitasjon til å abonnere på premium.

Under testen ble det oppdaget at gratis medlemmer kan sende en første melding til kamper, men svarene deres blir uskarpe. Å sende en melding til din kamp gir dem tilgang til bildene dine som standard. Du kan angre denne handlingen til høyre på meldingssiden.

Profilkvalitet

👉Bildet ditt må ikke inneholde noen barn
👉Profiler er ikke bekreftet
👉Viser din kompatibilitet med en annen bruker
👉Bilder er bare tilgjengelige for premiumbrukere
👉Profiler har en tendens til å ha begrenset informasjon
👉Profilene er ikke veldig detaljerte
👉Profilinformasjonen kan endres senere
👉Profilbilder er gratis synlige for kvinner

Det er noen få forutsetninger for visningsbildet ditt: ansiktet ditt må være godt synlig på bildet, det må ikke være noen andre med deg på bildet, og det skal ikke være barn, vold, våpen og seksuelt innhold. Det er en hake som gjør at profilbildet ditt ser uskarpt ut for andre brukere (men du kan slippe det til personer du velger). men vi fraråder å bruke dette. Tross alt er din viktigste grunn til å bli med å vise deg selv for så mange mennesker som mulig.

Når du besøker andres profil, ser du kompatibiliteten din med dem når det gjelder:

  • Rasjonalitet kontra emosjonalitet
  • Tradisjon vs innovasjon
  • Avstand kontra vedlegg
  • Observasjon vs. følelse

Disse karakterene ble hentet fra personlighetstesten din ved registrering. Når du klikker på hver egenskap, ser du en kort oppsummering av hva det betyr og din generelle kompatibilitet. Du får også en generell vurdering av likhetene dine fra 1 – 100 (100 er den høyeste).

Spesielle funksjoner

På jakt etter langvarig kjærlighet kommer disse Singles50-funksjonene til nytte:

Vitenskapelig personlighetstest
Selv om noen kan hevde at det blir ganske langt, hjelper Scientific Personality Test medlemmer med å komme i kontakt med noen som er en veldig god match. Disse spørsmålene tar sikte på å forstå medlemmet så godt at de kan anbefale et annet kompatibelt medlem.

Kompatibilitet
Som nevnt, når du besøker profilen til din potensielle kamp, vil du se hvordan du klarer deg når det gjelder rasjonalitet, emosjonalitet, tradisjon og innovasjon, for bare å nevne noen. Siden du leter etter noen langsiktig, er det ganske innsiktsfullt å kjenne din kompatibilitet på et dypere grunnlag.

Besøk Singles 50

Leave a Comment

Din rangering

Your email address will not be published. Required fields are marked *