Bumble


Bumble er dating-appen som legger kraften i kvinners hender. For at en mann skal kunne kontakte en kvinne, må hun først ha vist interesse for ham, og legge til et lag med sikkerhet som andre tjenester mangler. Opprettet av en av grunnleggerne av Tinder, Bumble deler mange funksjoner med den populære appen — spesifikt konseptet med å sveipe for å vise din interesse for en medbruker —, men denne appen kommer mye mindre ut som et kjøttmarked. Hvis du er en fyr som er glad for å lene seg tilbake og la kvinnen kontrollere samhandlingene, er Bumble ditt valg. Og hvis du er en kvinne som vil ta kraften tilbake i online dateringsfære — og kutte ned på alt det uønskede «lol u up?» inngående meldinger — humla er der du vil være.

Komme i gang med humla

Bumble er tilgjengelig både som en iOS-app og en Android-app, samt det nye skrivebordsnettstedet Bumble Web. Bumble-nettstedet er fullt av informasjon om filosofien, en blogg som heter The Buzz, og en måte å registrere deg for å være en Bumble-merkevareambassadør på campus.

Som mange andre datingapper, ønsker Bumble virkelig at du logger deg på via Facebook, men du har også muligheten til å bare bruke telefonnummeret ditt. Etter å ha lagt inn sifrene og lagt til bekreftelseskoden som er sendt via tekstmelding, begynner profilbyggingen. Først ber appen om et bilde — selv før du kommer til ting som navn, kjønn og alder. Selvfølgelig ber Bumble deg om å fylle ut automatisk fra Facebook igjen, og du får muligheten til å legge til flere bilder helt i starten.

I motsetning til de fleste andre apper, i stedet for å få deg til å velge et kjønn, spør Bumble hva du identifiserer deg som. Den deler denne egenskapen med andre, mer moderne tjenester som Hinge og OkCupid, som lar deg velge mellom en rekke kjønnsidentiteter, inkludert Hijra, kjønnsfluid og to-ånd.

Derfra blir du spurt om navn og bursdag ( som du igjen blir bedt om å bruke Facebook til å fullføre ). Dette er en av få apper som ber om en e-post spesielt for utvinningsformål. Heldigvis får du muligheten til å velge bort oppdateringer om hendelser og kampanjer, som de fleste andre apper melder deg på uten å bry deg om å spørre.

Etter å ha fylt ut de enkle forespørslene, kan du øke profilen din ytterligere. Bumble gir deg muligheten til å svare på spørsmål som hvem din drømmemiddagsgjest er, spille «to sannheter og en løgn», eller fullføre ambisjonsskriving som «Likestilling for meg betyr…» og «Min siste godhet…».

Du kan også koble til Spotify- og Instagram-kontoene dine, en funksjon som en av våre redaktørers valg, Tinder, også tilbyr.

Mens registreringsprosessen er rask og enkel, spør ikke Bumble deg den omfattende listen over personlighetsspørsmål som konkurrenter som Match ( another Editors «Choice ) og eharmony gjør. Det er bra hvis du vil komme raskt inn og matche, men dårlig hvis du foretrekker apper som bruker mer data for å hjelpe deg med å få den perfekte forbindelsen.

Etter din første pålogging forklarer appen at Bumble er der du bygger din Hive ( som er dens betegnelse for alle du kan møte på appen — kjærlighetsinteresser, nye venner, og til og med forretningspartnere ) og lover å være «den enkleste og sikreste måten» å skape forbindelser på. Du får da en skjerm med en søt historie om hvordan appen er bygd på vennlighet, empowerment og respekt ( selv om den ikke er over en god «be» / «bee» ordspill ) og ber deg om å være snill, selvsikker og respektfull. Få apper bryr seg om å sette noen grunnregler på farten slik, selv om dette er den tynneste forespørselen. Bumble gleder seg over inkluderingen, og tilbyr muligheten til å være i ikke bare menn eller kvinner, men «alle.»

Beste datingsidene i Norge
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Bumble tilbyr deg også det sjeldne alternativet å finne ikke bare datoer, men også nye venner ( kalt Bumble BFFs ) og til og med folk til nettverk med ( Bumble Bizz ). Det er like deler som daterer app, venn finder og pastellfarget LinkedIn.

Du kan lage separate profiler for hver modus. Forretningsmodus er for det meste fylt med enmanns teknologiselskaper som selger sidehust eller headhunting. Bumble BFF er en fin idé, men hvis du er en fyr, serverer den bare profiler av andre menn. Å anta at menn ikke kan være venner med kvinner, er underlig nok ikke «våknet» for denne appen, men det er et legitimt argument som må fremmes for personvern og sikkerhetsmessige bekymringer.

Grensesnitt og profiler

Angi en preferanse for kvinner og humler ( nå kalt humledato ) lar deg vite at «i bikuben vår gjør damer det første trekket.» Den slipper til og med en liten Tinder-skygge ved å minne deg på at «borte er dagene med blindvei-kamper og uønskede meldinger.» Tinders grensesnitt er derimot først og fremst basert på en varm eller ikke fingersveip som er mer fokusert på utseende og mindre på … alt annet. Dette er poenget i prosessen der Bumble ber deg om å åpne lommeboka, men mer om det senere.

Som nevnt, med mindre en kvinne uttrykker interesse for deg først, er alt du kan gjøre som en fyr for å vise deg som en medbruker, sveipe riktig, trykk på hakeikonet i noens profil, eller trykk på et hjerte ( for å vise at du virkelig er, virkelig til noen ). Når du først har fortalt Bumble at du ikke er interessert i noen, skal de ikke lenger vises i søkeresultatene, men dette fungerer ikke alltid.

Du kan sveipe etter å ha sett bare et første bilde, men Bumble vil virkelig at du skal sjekke ut profiler i sin helhet. Appen ber deg om å se alle bilder fra en person og lese biografen hans før du serverer X ( du er ikke interessert ) eller hake ( du er interessert ) på nederst på skjermen. Når det er sagt, er profiler veldig fotofokuserte, og signaliserer at Bumble, i likhet med Tinder, er mer et sted for uformell datering enn å finne din evig person. Bortsett fra hovedbildet, viser profiler et skriftlig sammendrag av hvem personen leter etter, og profiler det grunnleggende som høyde, utdanningsnivå, eierskap til kjæledyr og politikk. Derfra serverer det flere bilder, Instagram og Spotify-kontoer ( hvis tilkoblet ), svar på spørsmålene som er fylt ut under påmelding ( «Nightclub eller Netflix?» ), og beliggenhet. Bumble bruker til og med AI for å uskarpe uoppfordrede nakenbilder.

I et annet nikk til Tinder kan du sveipe til venstre og høyre i stedet for å tappe på X og merke for å merke interessen din. Som nevnt, hvis en bruker indikerer interesse og den andre personen matcher tilbake, så har kvinnen 24 timer på seg til å starte en samtale ( i samme kjønnstilkoblinger, kan begge parter sende en melding umiddelbart ).

Når du har en gjensidig forbindelse, gir Bumble deg muligheten til å presentere deg selv og tilbyr vennlig noen isbryter-anmodninger. Til tross for 24-timers begrensning for å svare på meldinger, kan gutta bruke en Daily Extend-funksjon som lar dem holde kommunikasjonsvinduet åpent — i utgangspunktet som å si «vær så snill, snakk med meg?» Ellers, hvis det 24-timers vinduet lukkes uten kontakt, kobler appen deg ikke, og potensialet for tilkobling er lukket. Med Snooze-modus kan brukere også pause profilene sine mens de opprettholder gjeldende kamper.

Konklusjon

Det er mye å like med humla: Hele virksomheten er basert på at du føler deg bra med å bruke appen. Du kan kommunisere med tilkoblinger gratis, og grensesnittet tar en potensielt stressende situasjon og gjør det på en eller annen måte rolig. Selv om de fotofokuserte profilene har mer en uformell dateringsstemning, Humle er et utmerket valg for kvinner som har sikkerhets- og personvernhensyn — og menn som ikke har noe imot å la kvinner gjøre det første trekket. For de som leter etter et langsiktig forhold, er Match våre redaktørers valg for dating-apper takket være de robuste profilene og det brukervennlige grensesnittet, men Bumble er et solid alternativ, spesielt for kvinner som vil spille det trygt i datingjungelen.

Bedre alternativer til Bumble
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Besøk Bumble

Leave a Comment

Din rangering

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *