Meet & Flirt


meet & flirt
Besøk Meet & Flirt

‘Meet & Flirt’ er en ideell kontaktside for å møte mennesker og finne en partner i ditt område. Det er en av de mest populære sidene med det største antallet profiler i Norge vi har funnet.

Meet & Flirt er et internasjonalt datingside, rettet mot både personer som ønsker å møte nye mennesker og date, og folk som leter etter et stabilt forhold. Meet & Flirt tilbyr deg de grunnleggende funksjonene til hvilken som helst kontaktside (detaljert profil, avansert profilsøk, meldingsboks, favorittlister, og bortsett fra det) et interessant verktøy kalt “flørt”, der du kan velge profilene du vil møte , og i tilfelle en kamp blir dere begge varslet slik at dere kan bli kjent. Dette verktøyet er som Badoos “Dating” -verktøy, men hos Meet & Flirt har du fordelen av mer kontroll over profilene. Nettstedet er tilgjengelig på flere språk, og de fleste medlemmer er fra europeiske land og USA, selv om medlemmer fra alle land er velkomne.

Beste datingsidene i Norge
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Gjennom et enkelt grensesnitt har siden mange verktøy som lar deg møte mennesker raskt. Du kan registrere deg gratis med en e-postkonto eller via din Facebook-konto. Å være på flere språk, er den også mye brukt av folk fra andre land som bosetter seg i Norge og ønsker å samhandle og møte mennesker.

Når du er registrert, kan du få tilgang til hovedverktøyene: Opprettelse og redigering av profilen, avansert søk, online brukerliste, mulige perfekte par, VIP-medlemmer, fans, venner og liste over profiler som har besøkt deg. Den har en online chat hvor du kan chatte med tilkoblede medlemmer, og en postkasse slik at du kan utveksle meldinger med andre medlemmer. Takket være “Flørt” -verktøyet, kan du se bilder av medlemmer og gi liker til hvem du vil møte. Du kan også se hvem som likte profilen din.

Besøk Meet & Flirt

Leave a Comment

Din rangering

Your email address will not be published. Required fields are marked *