Match


match

Match.com er en av de største datingsidene. Match har et veldig sunt budsjett for justeringer og funksjoner, noe som er åpenbart så snart du klikker på en lenke for å besøke nettstedet. Et snazzy layout, brukervennlige søkefunksjoner og mange magasiner, nyhetsbrev og rådkolonner avrunder det allerede fullpakket Match.com-nettstedet.

Match.com ble grunnlagt i 1995 og tilbyr mange brukervennlige funksjoner som gjør dating online enkelt, givende og morsomt, enten du er en nykommer eller en veteran. Det store antallet Match.com-medlemmer øker sjansene dine for å finne mange flere interessante kamper nær hjemmet, og lar deg være så selektiv som du velger å være når du leter etter kamper på Match.com.

Beste datingsidene i Norge
 1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
 2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
 3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
 4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
 5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Å ha et stort medlemskap gjør også Match.com til et godt valg for babyboomere og eldre. Selv om Match.com er åpent for folk i alle aldersgrupper, lar Match.com (som mange online datingsider) deg å begrense søket til personer innenfor et bestemt aldersintervall. Du vil vanligvis finne et godt utvalg av potensielle kamper som er nær alderen din, men med Match.com, som med ethvert online datingside, vil størrelsen på det geografiske området du velger påvirke antall potensielle kamper du finner.

Match.com hevder å ha “inspirert dobbelt så mange ekteskap som andre nettsteder i verden.” Ifølge Match.com-nettstedet: “Vi er et kontaktannonseside som gjør din online datingopplevelse best. Vi beviser at en online dating kontaktannonseside virkelig kan føre til et langvarig oppriktig forhold ”.

Bedre alternativer til Match
 1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
 2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
 3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
 4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
 5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Besøk Match

1 thought on “Match”

 1. (2/5)

  Jeg har vært et betalt medlem av Match på og av i bedre del av 6 år. Alt har vært bra til nylig, det siste året eller så. Jeg er en homofil kvinne som åpenbart søker homofile kvinner, og dette er oppført i preferansene på profilen min. Det siste året, og bare det siste året, har jeg mottatt daglige meldinger fra menn. Hver eneste dag. Hver eneste uke. Det siste året. Dette er langt utenfor den sporadiske “fyren som utgir seg for å være en kvinne som søker kvinner” -profilen – med mengden menn som jeg har mottatt meldinger fra til tross for at profilen min faller under kategorien “kvinner som søker kvinner”, forteller meg at Match.com er viser nå profilen min i “Toppvalg” for menn, til tross for at profilen min ikke skal vises for menn. Med andre ord – Match.com trekker nå fra homofile kvinneprofiler bare for å beholde sine (betalende) mennskunder.

Leave a Comment

Din rangering

Your email address will not be published. Required fields are marked *