Badoo


badoo norge

Badoo er et gratis nettsted og app for å møte mennesker, opprettet i november 2006 av den russiske gründeren Andrey Andreev. Badoo ble kjent gjennom konkurranser og spill på Facebook til det i 2012 ble en uavhengig tjeneste.

Dette nettstedet ønsket å skille seg fra andre online datingsider ved å eliminere begrepet «datingside» og kalle seg et sosialt nettverk for å møte nye mennesker på Internett. I dag er det et av de mest populære datingsidene i Norge.

Badoo kom inn på mobilutviklingsscenen og ble den mest nedlastede datingsappen i 2016. Men er Badoo det beste datingsiden, fungerer det virkelig, er de fleste av brukerne ekte mennesker eller gjør det falske profiler? Les våre anmeldelser og finn ut alt du alltid har ønsket å vite, men aldri ble fortalt før.

Badoo

3.15

Medlemmer

3.8/5

Registrering

3.0/5

Matchende

3.5/5

Profilkvalitet

2.5/5

Samlet vurdering

3.0/5

Fordeler

 • Mange registrerte medlemmer
 • Veldig populær plattform i Norge
 • Mange verktøy for å møte brukerne

Ulemper

 • Noen profiler er ikke veldig seriøse
 • Gratisbrukere har mange ulemper sammenlignet med betalte brukere

badoo norge

Badoo-medlemmer

✔ Mer enn 450 millioner brukere over hele verden
✔ Cirka 300 000 brukere i Norge
✔ Søknaden anbefales mer for unge mennesker
✔ De fleste brukere kommer fra europeiske land

Badoo tilpasser seg den yngre generasjonen, og kompletterer sin «friske og nåværende» innstilling med fokus på mobildating. På grunn av dette ligner nettstedet Tinder, med de fleste brukere fokusert på å lete etter uformell dating, flørting og fling. Imidlertid har nettstedet også en prosentandel på over 35-tallet som er fokusert på mer seriøse forhold. Vår gjennomsnittlige poengsum for denne delen av Badoo er 3 av 5, da eldre brukere som leter etter et seriøst forhold, kan føle seg malplasserte og mindre sannsynlig å finne en partner.

Registrering

✔ For å registrere deg trenger du bare grunnleggende informasjon
✔ Du må koble kontoen din til de andre sosiale nettverkene dine og gå gjennom mobilbekreftelse.
✔ Verifiserte brukere vil ha en blå hake nederst på profilbildet.
✔ Bildene dine gjennomgår også en bekreftelsesprosess

For å opprette en konto på Badoo, må du oppgi navn, fødselsdato, by, kjønn og hva du leter etter (vennskap, dating eller chatting). Du må også laste opp et bilde, selv om du kan hoppe over dette trinnet og gjøre det senere. Du vil da få tilsendt en e-post til adressen du oppga. Klikk på lenken for å bekrefte kontoen din.

Når kontoen din er bekreftet, kan du begynne å bruke nettstedet. I motsetning til andre datingsider, ber Badoo ikke brukerne om å fylle ut en personlighetstest for å finne treff. I stedet for å gå gjennom dette trinnet, vil du kunne få tilgang til kontrollpanelet direkte.

For å få tilgang til alle funksjonene i Badoo-kontoen din, må du bekrefte kontoen din. E-posten du mottok med bekreftelseskoblingen, er bare det første trinnet i prosessen. Du må også koble Badoo til profilene dine på andre sosiale nettverk eller bruke telefonen til å bekrefte identiteten din. Du vil kunne bruke Badoo selv om kontoen din ikke er bekreftet, men tilgangen din vil være begrenset. Verifiserte brukere vil ha en blå hake under profilbildet.

Siden Badoo er en gratis tjeneste, kan alle vise brukerprofiler, og bildene blir ikke pixelert. Selv om du vil ha tilgang til kontrollpanelet ditt etter at du registrerte deg, vil du ikke kunne utføre visse handlinger som å øke populariteten din, kjøpe kreditt eller få tilgang til spill med mindre du har lastet opp minst ett bilde til profilen din.

Selv om tilgang til medlemmer som ennå ikke har et profilbilde er begrenset til bestemte deler av nettstedet, er det en gang du har lastet opp et bilde, at administratorene vil be deg om å bekrefte at personen på bildet er deg. Badoo har en streng fotobekreftelsesprosess, og hvis du ikke klarer det, blir profilen din blokkert.

Bekreftelsesprosessen er ganske enkel. Nettstedet vil vise deg et eksempel på et bilde av en mann eller en kvinne som gjør visse stillinger. Du må ta et bilde med samme positur og sende det til Badoo-teamet. Når de har bekreftet at du virkelig er den du sier du er, vil den midlertidige blokkeringen bli fjernet, og du vil kunne bruke nettstedet fritt. Imidlertid, hvis du er en ny bruker og for øyeblikket bare vil se deg rundt uten å forplikte deg til noe, kan opplasting av et bilde virke som et flott sted å starte.

Beste datingsidene i Norge
 1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
 2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
 3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
 4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
 5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Matchende

Dating
Badoo Encounters er et alternativ som brukere bruker for å finne likesinnede raskt. Denne delen viser bilder av andre brukere, en etter en, som inneholder bildet og kort informasjon som navn, alder og hvor mange interesser du har til felles. Klikk på hjerteikonet (eller trykk 1 på tastaturet) hvis du er interessert, eller X (2 på tastaturet) hvis du ikke er det.

De fleste brukere bruker dette alternativet raskt og enkelt, bare sveiper fra ett bilde til et annet, i likhet med å sveipe til venstre eller høyre på Tinder. Men hvis du gjør det nøye, er det lenker der du kan se og dele brukerbildet øverst til høyre på hvert bilde. Du kan også angi filtre for å vise deg bare gutter eller jenter, eller bare brukere innen et bestemt aldersintervall.

Folk i nærheten
Badoo sin viktigste søkefunksjon, People Near, lar brukerne finne andre medlemmer. Søket kan filtreres for å vise bare nye brukere eller de som er online. I tillegg er det andre søkefiltre som kan brukes til å begrense resultatene:

Kjønn
Det de leter etter (venner, chatter, daterer)
Alder
plassering
Hvor langt de er fra deg
Til tross for navnet søker Gente Cerca ikke bare etter personer som er i ditt område, og faktisk kan brukere som har skjult posisjon også vises blant resultatene, eller du kan filtrere søket for å vise deg brukere fra andre byer.

Utvalgte brukere
Nederst til høyre på brukersiden din vil du se flere profilbilder. Dette er bilder av utvalgte brukere. Du kan markere bildet ditt ved å betale kreditt. Bare klikk på et bilde for å se brukerens profil. Hvis du er interessert, kan du sende dem en melding.

Meldingsverktøy
Siden Badoo er en gratis tjeneste, er det mulig å sende meldinger til andre brukere, selv uten å betale for premium-tjenester. Alt du trenger å gjøre for å starte en samtale er å laste opp et bilde av deg selv til brukerprofilen din. Når du er lastet opp, vil du kunne kontakte andre medlemmer av nettverket. Du kan imidlertid bare sende maksimalt to meldinger til brukere du ikke har kontaktet før. Når du har brukt de to meldingene dine, må brukerne svare deg for å kunne fortsette å skrive til dem.

I de fleste tjenester av denne typen er gratis meldinger begrenset til å sende en enkelt melding til en annen bruker, eller enda verre, ikke å kunne gjøre det hvis de ikke tidligere har «likt» bildet vårt. I Badoo har du i det minste to forsøk på å få oppmerksomheten til personen du vil sende meldinger om, og hvis de svarer, blir meldingsgrensene eliminert. Selv om dette kanskje ikke appellerer til noen brukere, er meldinger en av de viktigste tjenestene på ethvert online datingside. Tross alt, hvis målet er å lage kamper, er det ingen grunn til at meldinger skal være irriterende.

Abonnement

Som vi sa, er Badoo et gratis nettsted som inkluderer betalte funksjoner.

Gratis tjenester

 • Opprett en konto
 • Bruk søkefiltrene
 • Bla gjennom andre brukeres profiler
 • Send meldinger til Premium-medlemmer
 • Grunnleggende meldinger og rask flørting
 • Delta i Dating-spillet
 • Bruk søkefunksjonen «Kloner»
 • Bekreft profilen din

Betalte tjenester

 • Se hvem som liker deg
 • Fremhev meldingene dine
 • Se hvem som har lagt deg til i favorittlisten
 • Angre stemmen din i Encounters
 • Bla i Usynlig modus
 • Bli den første til å chatte med nye brukere
 • Bli en utvalgt bruker
 • Chat med de mest populære brukerne
 • Øk populariteten din
 • Lag gaver
 • Aktiver klistremerker

Hovedtrekkene

Møter
Lar deg søke etter potensielle partnere på en enkel måte.

Profilvurdering
Dette gjør at andre brukere kan rangere bildene dine. Jo høyere vurdering, jo mer synlig blir profilen din.

Kloner
Hvis du liker det fysiske utseendet til en bruker, eller en kjendis, kan du søke etter andre brukere som ser ut som dem.

Besøk
Sjekk hvilke medlemmer som har besøkt profilen din i Besøk

De liker meg
Få e-post- og nettleservarsler når noen liker profilen din.

Favoritter
Sett medlemmer i favorittlisten din. Du kan også se hvilke medlemmer som har satt deg på deres.

Spill og profilfunksjoner
Bortsett fra Encounters, er det også andre spill tilgjengelig for brukere.

Kloner
Ved å bruke bildet ditt bestemmer Badoo hvilke medlemmer som skal se ut som deg. Hvis du finner en bruker som du synes er spesielt attraktiv, kan du søke etter deres «kloner» og oppdage andre brukere med lignende egenskaper.
Gaver – Du kan kjøpe gaver til andre brukere. Ved å bruke studiepoeng kan du sende uttrykksikoner til andre brukere for å få oppmerksomhet.

Bedre alternativer til Badoo
 1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
 2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
 3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
 4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
 5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Besøk Badoo

Leave a Comment

Din rangering

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *