Chatdate


chatdate

Det har vært dusinvis av flere nettsteder med samme forutsetning om å sveipe gjennom medlemmene og markere dem som attraktive eller lite attraktive. Imidlertid var Chatdate i avantgarde av hele trenden og ble lansert i 2000.

Siden da har Chatdate-tjenesten gått gjennom en rekke transformasjoner, selv om hovedkonseptet forble det samme. Så hva er varmt eller ikke? I hovedsak er Chatdate en uformell datingtjeneste som lar deg like og avslå medlemmer basert på deres utseende.

I teorien eliminerte dette konseptet behovet for å bruke tid på å studere hver enkelt persons profil før han rakk ut. Samtidig er det mange kritikere av denne tilnærmingen som fant mange problemer med Chatdate. Ta en titt på den ultimate Chatdate-gjennomgangen, og finn ut om denne tjenesten er din tid verdig.

Hvordan det fungerer

Brukere som snubler over Chatdate stiller alltid det samme spørsmålet: hvordan fungerer Chatdate? Den gode nyheten er at driftsmodellen til Chatdate er ganske enkel: du får vist bilder av medlemmer som samsvarer med beskrivelsen din, og du kan trykke på et hjerte, som indikerer din interesse eller et kryss, noe som indikerer det faktum at du ikke er interessert og akkurat dette medlem vil ikke komme opp for deg igjen.

For å få tilgang til funksjonene til Chatdate, må du først opprette en konto. Registreringsprosessen hos Chatdate er ganske lang og krever at du fyller ut et spørreskjema om din personlighet og dine datingmål. Når du har lastet opp minst ett personlig bilde og bekreftet den nye profilen din via e-post, kan du begynne utforskningen.

Hvis du ikke vil bruke tid på å fylle ut hvert felt, kan du logge på med Facebook-kontoen din. Husk at i dette tilfellet vil tjenesten få tilgang til hvert bilde fra Facebook-profilen din, så sørg for at du er morsom med å dele disse filene.

Beste datingsidene i Norge
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

En av de største fordelene med Chatdate-tjenesten er tilgjengeligheten av Chatdate-appen. Så hva er Chatdate app og hvordan bruker man den? Chatdate-appen er tilgjengelig både for Android og iOS og gir deg tilgang til de samme funksjonene i et praktisk mobilformat. Hvis du alltid er på farten, vil du definitivt sette pris på denne funksjonaliteten.

Hvem kan du finne der?

Med millioner av medlemmer fra hele verden er Chatdate en av de mest varierte datingtjenestene for voksne på internett. Det er verdt å merke seg at dating ikke er den eneste grunnen til at folk registrerer seg for Chatdate – noen bruker tjenesten for å finne venner, nyte samtaler eller bare forbedre selvtilliten ved å motta komplimenter fra fremmede. Likevel er uformell dating fremdeles den viktigste grunnen til at så mange brukere strømmer til nettstedet.

Hver gang du besøker hjemmesiden til Chatdate, vil du bli vist bilder av andre medlemmer med en mulighet til å markere dem som varme eller ikke. Du kan justere resultatene ved å velge foretrukket kjønn, alder og sted for medlemmene.

Hvis du vil være mer presis i søkeprosessen eller ha mer innvirkning på antallet mennesker du ser på appen, har du ikke flaks, for det er ingen standard søkefunksjon hos Chatdate. I stedet kan du bare stole på tilfeldigheter, og at din ideelle partner på en eller annen måte vil fremstå som en av dine potensielle treff. Etter vår mening er mangelen på noen reell søkefunksjon en stor ulempe med tjenesten.

varm eller ikke app

Hvis du liker et annet medlem, og medlemmet liker deg til gjengjeld, vil de vises i Matched-delen av profilen din. Du kan også se hvem du likte og hvem som likte deg. Det er en meldingsfunksjon der du kan utveksle meldinger med medlemmene. Imidlertid er det ingen andre kontaktmuligheter på Chatdate.

Bedre alternativer til Chatdate
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Besøk Chatdate

Leave a Comment

Din rangering

Your email address will not be published. Required fields are marked *