Kristen Date


kristen date

Kristendate er en dating tjeneste beregnet for kristne mennesker. Tjenesten er etablert av en norsk tjeneste som har eksistert siden 2009. Medlemsbasen er ikke den største, så det kan være verdt å teste andre datingsider med større variasjon.

Tjenesten til Kristendate er levert av Social Garden AS. Dette er et selskap som ble etablert i 2009 og faktisk driver en rekke andre datingsider på nettet. Blant annet drives også turvenn.no, skeiv.no, og seniordate.no av Social Garden AS.

Dette er en skuespiller som har stor betydning for online datingtjenester, og som sannsynligvis kjenner det norske markedet godt, ettersom det er et selskap etablert i Norge. Det kan føles trygt for mange å operere på nettjenester som kommer fra Norge.

Man kan da være trygg på at selskapet må overholde norsk lovgivning, og videre at du ved spørsmål kan få hjelp på norsk. Som folk flest vil gjette, er kristendate.no en datingtjeneste for å sette kristne i kontakt med hverandre.

Man kan altså kalle dette en nisjespesifikk datingtjeneste i motsetning til mange andre datingtjenester som tar sikte på å etablere kontakt mellom alle slags mennesker, uavhengig av religion. Når det er sagt, må folk som ikke er kristne også kunne bruke kristendommen fritt, men det kan være mer fristende for de som er på jakt etter en kristen person.

Vi kan si at vi er relativt fornøyde med denne datingtjenesten; sjansen til å møte andre kristne er stor, og helhetsinntrykket er bra.

Riktignok skal det sies at brukerbasen ikke er den største, så det er ikke det største utvalget å velge mellom. Dette er sannsynligvis det vi tror er den største ulempen med tjenesten. På den annen side er dette også et kjent problem med nisje-datingsider.

I det følgende vil vi beskrive forskjellige nyttige fakta om kristendate.no, samt vår mening om datingtjenesten.

Nettsted og registrering

Det første som treffer en når du kommer inn på hjemmesiden til kristendate.no er et bilde av et lykkelig par som står rundt og holder på hverandre. Rett nedenfor finner du miniatyrbilder av nye medlemmer, så vel som nylig påloggede medlemmer.

Beste datingsidene i Norge
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Øverst vil du også se statusoppdateringer fra forskjellige medlemmer, som kan være noe i uttrykket “hyggelig mann fra Hordaland ønsker alle en fin dag”. Hvis du blar nedover på siden, blir du presentert med en rekke forskjellige lykkehistorier.

Her vil du se bilder av par som har møttes gjennom kristendate.no og også lese noen linjer om historien sin med nettstedet. Vi kunne blant annet lese om et par som opprinnelig bodde på hver sin side av landet, men bodde sammen via kristen dating. Et annet par hadde giftet seg og hadde to barn sammen.

En tredje historie som vi virkelig likte, handlet om et par som hadde engasjert seg i Frankrike under Champs-Elysées (med tilhørende bilde av scenen). På høyre side av skjermen finner du statusoppdateringer fra selve christianate, disse er lenket til facebook.

Samlet sett synes vi hjemmesiden til kristendate.no ga et relativt godt inntrykk, og vi følte en fristelse til å registrere oss som brukere. Det er alltid et godt tegn når hjemmesiden til et datingside gir slike følelser. Dating på nettet skal være noe morsomt! Ellers kan det være like bra å holde seg til dating i det virkelige liv.

Hvis du vil registrere deg på kristendate.no, må du oppgi litt annen informasjon. Blant annet må du opprette et ønsket brukernavn (merk: noen populære kallenavn kan allerede være tatt, så det er viktig å bruke deres kreative sans her), fylle ut for- og etternavn, skriv inn kjønn og skriv inn når du blir født .

I tillegg må du oppgi en e-postadresse og opprette ønsket passord. Vi anbefaler vanligvis at du oppretter et passord som består av små og små bokstaver, ett tall og ett tegn. (Det er viktig å opprette et sterkt passord for å unngå at noen jukser profilen din uten din tillatelse).

Når den spesifiserte informasjonen er lagt inn, må du bekrefte at du godtar medlemsavtalen, samt kristendommens håndtering av personopplysninger. Du kan deretter trykke “neste” og deretter føres til neste trinn som er bekreftelse. Bekreftelsen er å forhindre at noen oppretter en bruker i andres navn, eller kanskje et kryss gjennom falsk bruker.

Bedre alternativer til Kristen Date
  1. Meet & Flirt - Møt interessante mennesker i ditt område
  2. Academic Singles - Finn velutdannede single i nærheten
  3. Be2 - Møt ekte single med seriøse hensikter
  4. C-Date - Treff single med lyst på spenning og moro
  5. Singles 50 - Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Besøk Kristen Date

Leave a Comment

Din rangering

Your email address will not be published. Required fields are marked *